Beszámoló kirándulásról

A diákönkormányzat lelkes tagjai a “A Pál utcai fiúk” egyik betétdalával léptek fel a tavalyi farsangi bálon. Az előadásnak olyan nagy sikere lett, hogy jutalmul felajánlottam számukra, hogy elviszem a kis csapatot egy kirándulásra. Sajnos a tavaszi időjárás-a sok eső miatt-, megtréfált bennünket, így arra kényszerültünk, hogy őszre tegyük át a tervezett programot.
Mindannyian nagy izgalommal készültünk a kirándulásra. Szeptember 28-án 47 tanulóval indultunk az ausztriai Family parkba, ahol a gyerekek örömmel fedezték fel a különböző pörgő, mozgó, forgó játékokat. A közösen átélt kalandok még jobban összekovácsolták a társaságot, az élményeket örömtelibbé tették. Még az időnként szemerkélő eső sem szegte kedvünket.
Fergeteges jókedv, vidámság és jó hangulat jellemezte a napot. Jólesően elfáradva, felejthetetlen élményekkel gazdagodva indultunk haza. A gyermeki mosoly, az önfeledt kacagás önmagáért beszélt. Kell ennél több…?

Köszönöm a Hédervári Gyerekek Neveléséért Alapítványnak az utazási költségekhez való anyagi támogatást! Kollégáimnak köszönöm, hogy a gyerekek felügyeletében segítségemre voltak!