Meghívó a jótékonysági bálra

Kedves Szülők!

Iskolánk egyik legvidámabb és „leggazdagabb” programja a jótékonysági bál. Ez a program egyben a nagylelkű adakozásról is szól. Az idén udvari sporteszközökre gyűjtünk, pl. kültéri csocsó asztal, kültéri pingpong asztal.

Az idei évben szeretnénk, ha a szerencse is mellénk szegődne. Ehhez azt kérjük, hogy jegyvásárláskor hozzanak magukkal egy „kaparós” sorsjegyet! A bál alatt beszámolunk róla, hogy milyen eredménye lett kezdeményezésünknek. 

Évek óta ez a bál egyben a 8. osztályosok táncvizsgája is; ez alkalommal is ők nyitják meg táncukkal a rendezvényt. 

A bál időpontja: 2019. november 23. este 6 óra.

Helyszíne: EGYETEM díszterem

A báli belépőjegy felnőtteknek 3.000,- Ft, diákoknak (12. évfolyamig) 1.000,- Ft

A bálon vacsoralehetőség is lesz:

  1. Cuisse d’oie croustillante (Rozmaringos ropogós libacomb hagymás tört burgonyával és párolt lilakáposztával) 3.000,- Ft
  2. Rosbife com batatas laterais (Argertin marhaoldalas velesült fűszeres burgonyával és párolt zöldségekkel) 3.000,- Ft
  3. Schweinelende nach Wiener Art (Bécsi szelet sertéskarajból párolt rizzsel, petr. burgonyával, házi káposztasalátával) 2.500,- Ft

A belépők és vacsorajegyek az iskola Titkárságán (Nagyné Bolla Évánál) korlátozott számban, a nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezés sorrendjében vásárolhatók meg, vagy megrendelhetők telefonon (96/576-476) munkaidőben (hétfő–péntek 8–15 óráig) november 4-től november 15-ig!

Aki a bálon bármilyen okból személyesen nem tud részt venni, de támogatni szeretné e nemes ügyet, az pártoló jegy vásárlásával megteheti azt. 

Az est folyamán lesz vidám műsor, zene, tánc, tombola értékes nyereményekkel. Ehhez kérjük az Önök segítségét is: szívesen fogadunk bármilyen süteményt, tombolatárgyakat. A tombolatárgyakat november 20-ig, a süteményt pedig november 22-én délig a Titkárságon, vagy a bál kezdete előtt a helyszínen lehet leadni. 

Az idén is nyitva lesz a Marika cukrászda!

Kérjük, fogadja el meghívásunkat, és töltsünk el együtt egy vidám estét!

Mosonmagyaróvár, 2019. november 4.

Zsódi Viktor Sch.P.
igazgató