Iskolanyitogató

Decemberben ismét megnyitottuk kapuinkat az óvodások számára. Pénteken került sor iskolánkban az Iskolanyitogató foglalkozássorozat 2.alkalmára Karácsonyi varázslat címmel.

A gyerekek izgatottan érkeztek, majd egy karácsonyi jelképpel díszített karkötővel ajándékoztuk meg őket. Karácsonyi mesével kedveskedtünk a résztvevőknek, majd memóriajátékkal elevenítettük fel az ünnephez kapcsolódó jelképeket. A karkötők segítségével zökkenőmentesen alkottunk két csapatot, hogy a kézműveskedést tágabb teremben, két helyszínen végezhessük.
A meséhez készült fenyőfán lelkesen számoltuk és színeztük a különböző alakú díszeket. A foglalkozást barkácsolás zárta, fenyőfával díszített hógömböt készítettünk. Munkánk jutalma a karkötő és az elkészített alkotások mellett csokiangyal volt, melyet meleg teával, illetve üdítővel fogyasztottunk el.

Vidám hangulatú, ünnepváró programunkra sok érdeklődő érkezett, a végén lelkesen mutatták a résztvevők alkotásaikat. Örömteli, élménydús délutánt töltöttünk el együtt.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a következő foglalkozásunkra, melyet 2020. január 10-én tartunk 17 órai kezdettel.

Tanító nénik