Az istenkép kialakulása

Dr. Fodor János keszthelyi plébános, a Veszprémi Érsekség családpasztorációs referense “Az istenkép kialakulása” címmel előadást tart és beszélgetést vezet a Piarista Kápolnában 2020. január 10-én, pénteken 19.00 órától.

A NapraForgók Katolikus Gyermek- és Ifjúsági Közösség és a Piarista Gimnázium közös szervezésében 2020. január 10-én, pénteken 19.00 órától Dr. Fodor János atya: Az istenkép kialakulása című előadással egybekötött, közös beszélgetésre hívjuk és várjuk az érdeklődő családokat, fiatalokat.

Vajon mit rejt magában az istenkép fogalma? Hogyan világítja meg múltunk a jelenünket? Az önértékelésünk befolyásolhatja-e az istenkapcsolatunkat? Alakítható-e a bennem lévő istenkép? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ előadásában Dr. Fodor János atya a Keszthelyi Kis Szent Teréz templom plébánosa, pasztorálpszichológus, a Veszprémi Érsekség családpasztorációs referense, Szent Ignáci és csendmeditációs lelkigyakorlatok vezetője, a devecseri katasztrófa lelkigondozói csoportjának a vezetője.
Helyszín: Piarista Kápolna, Mosonmagyaróvár, Fő utca 4.
A belépés díjtalan!
Támogatóink:
Borháló-Óvár
Lipóti pékség