Szülői tájékoztató (május 22.)

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Megfelelő és kellően hatékonynak tekinthetjük a március 16-án megkezdődött digitális oktatást iskolánkban. A köznevelés irányítóinak közlése nyomán tudható, hogy a tantermen kívüli, digitális munkarend a tanév végéig, a nyári szünetig folytatódik.

Felügyelet
Dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár tájékoztatása szerint 2020. június 2-tól minden iskolában meg kell szervezni az oda járó gyermekek felügyeletét. Természetesen a gyerekeknek nem kötelező a megjelenés az iskolában, ez egy lehetőség, amelyet elsősorban az alsó tagozatos diákjainknak ajánlunk fel. Egy online űrlap kitöltésével lehet igényelni a felügyeletet a június 2. és 12. közötti időszakra. Az igénylés leadásának határideje 2020. május 27. (szerda) 16:00.
https://forms.gle/6Z2EcrVyg55zBqVN7
A beérkezett igények alapján elkészített ügyeleti rendről 2020. május 29-ig küldünk tájékoztatást.
A 2020. június 15. és 26. közötti időszakra majd egy másik űrlapot kell kitölteni, melyet később teszünk közzé.

Lemaradó tanulók felzárkóztatása
Lehetőséget kívánunk biztosítani kis csoportos konzultációkra és felkészítésre azoknak a lemaradó tanulóknak, akiknek szüksége van felzárkóztatásra. Ez a program minden tanulónk számára nyitva áll. Egy online űrlap kitöltésével lehet igényelni a konzultációt. Kérjük, hogy ha egy alsós diák felügyeletet és korrepetálást is igényel, akkor mind a két űrlapon adja le jelentkezését. Természetesen a gyerekeknek nem kötelező a megjelenés az iskolában, ez egy lehetőség, amellyel segíteni szeretnénk azokon, akik például valamilyen okból nem tudtak bekapcsolódni a digitális oktatásba.
https://forms.gle/tbF31bAsYs8PKCzAA
A beérkezett igények alapján elkészített felzárkóztatási rendről 2020. május 29-ig küldünk tájékoztatást.

Tanévzáró

A hagyományos ballagásokat, tanévzáró ünnepségeket nem lehet rendezni idén, de megszervezzük a bizonyítványok átadását.

Védőoltások
A kötelező Hepatitis B vírus elleni elmaradt védőoltásokat május 25. és június 12. között pótolják. Az iskola látogatása nem kötelező, a védőoltáson való részvétel viszont igen. Ugyanekkor kapják meg azok a tanulók a HPV (humán papillomavírus) elleni védőoltást, akiknek a szülei ezt igényelték. A védőoltások időpontjáról külön küldünk értesítést.

Üdvözlettel,
Zsódi Viktor Sch. P.
igazgató