E-menza, kedvezményes étkezés igénybevételéhez igazolás

Tisztelt Szülők!
A 2020/2021. tanévben a gyermekétkeztetést érintő jelentős változásokról tájékoztatjuk Önöket.

Az iskola vezetősége és a fenntartó döntése értelmében 2020. szeptember 1. naptól a főzőkonyha üzemeltetésével az Egyetem Étterem és Konyha Kft.-t bíztuk meg. Az ételek elkészítése továbbra is az iskolában történik.

Az étlap elérhető az Egyetem Étterem honlapján, illetve látni fogják az e-menza felületen is.

Ételrendelés, lemondás, fizetés:
Az iskolában 2020. szeptember 1. naptól bevezetésre kerül az e-menza program, az erről szóló részletes tájékoztatót megtalálhatják az iskola honlapján, illetve a szülőket e-mailben is értesítjük.

>>Tájékoztató az új iskolai E-menza rendszerről<<

Regisztráció:
A tájékoztató levél kiküldését követően küldünk egy regisztrációs kódot, ezzel a kóddal kell a szülőnek regisztrálni, adatokat és olyan e-mail címet megadni, amire a rendszer küldheti majd a számlákat, információkat.

Szülői regisztráció: kérjük, hogy csak az a szülő regisztráljon, aki igényelni fogja gyermeke részére az étkezést. Azon gyermekek nevére, akiknek a szülője regisztrált kiállításra kerül egy menza kártya, ezzel a kártyával fogják tudni igénybe venni az étkezést. A tanév során bármikor lehetséges regisztrálni és étkezést igényelni.

A menzakártyák kiadásának időpontja: 2020. szeptember 1.

Alsó tagozat: a menzakártyákat nem adjuk ki a gyermekeknek, hanem a tanító nénik fogják az étkezés igénybevételekor lehúzni a kártyákat

Felső tagozat és gimnázium: minden gyermek megkapja a kártyát, kérjük hogy vigyázzanak rá, mert így fogják tudni az étkezést igénybe venni. A kártya elvesztése esetén 2.000,- ft térítési díj ellenében lehetséges a kártya pótlása. Amennyiben év közben megszűnik egy tanuló tanulói jogviszonya intézményünkben, úgy a kártyát kérjük visszaszolgáltatni.

Rendelés: szülői regisztrációt követően meg kell rendelni az ételt a gyermek részére. Jelenleg a rendelési felület még nem nyitott mert folyamatban van a bankkártyás fizetés lehetőség bevezetése.

A rendelési felület nyitásának tervezett időpontja: 2020. 08. 24., erről hírlevélben értesítjük a szülőket.

Kedvezményes étkezés igénybevétele: kérjük a jogosultakat, hogy 2020. augusztus 26.-ig szíveskedjenek visszaküldeni a nyilatkozatot az alábbi e-mail címre: elelmezes@movar.piarista.hu illetve a dokumentum feltölthető az e-menza rendszerbe.

>>Nyilatkozat kedvezményes étkezést igénybevételéhez<<

A kedvezményes étkezésre jogosító nyilatkozatokat eredeti példányát kérjük, hogy szeptember első hetében szíveskedjenek leadni.

A változással kapcsolatos kérdéseiket az elelmezes@movar.piarista.hu címre szíveskedjenek küldeni.

Tisztelettel

Zsódi Viktor
igazgató