Zsidanits István Alapítvány

 

Kedves Szülők és Támogatók!

Megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy ránk bízták gyermekeik oktatását és iskolai nevelését, illetve fontosnak gondolják a piarista nevelési célokat. Bizalmuknak azzal igyekszünk megfelelni, hogy képességeinkhez és lehetőségeinkhez mérten a lehető leggondosabb nevelést nyújtjuk gyermekeik számára.

Hazánkban ma jelenleg kilenc általános- és középfokú oktatási intézményben oktatunk közel 4200 diákot. Elsődleges célunk a magas színvonalú oktatás biztosítása mellett diákjaink teljes értékű és sokszínű életre nevelése, amely jelentős részben tehetségük kibontakoztatásában is rejlik.  Felelősségteljes szolgálatunk segítségével a mindennapok során fiataljainkból felnőttek, diákjainkból önállóan gondolkodó, stabil értékekkel rendelkező emberek válnak, tovább építve társadalmunkat.

Nevelési céljaink elérése érdekében oktatási intézményeinkben mindig is törekedtünk a színvonalas, igényes és korszerű oktatási feltételek fenntartására. E feltételek megteremtése a szűkös állami támogatás, és a folyamatosan romló gazdasági helyzet miatt sajnos egyre nehezebb. Ezért fordulunk most Önökhöz, a támogatásukat kérve. A személyi jövedelemadó 1%-áról rendelkezve anyagi ráfordítás nélkül, a már befizetett adójuk egy részével jelentős segítséget nyújthatnak ahhoz, hogy megfelelő körülmények között gondoskodhassunk gyermekeik, diákjaink iskolai neveléséről.

Kérjük, támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ával gyermekük iskoláját!

Ezt nagyon egyszerűen megtehetik. A mellékelt rendelkező nyilatkozaton megtalálják az Önök gyermekét oktató iskolát támogató alapítvány adószámát, és egy rövid útmutatót a szükséges tennivalókról.

Kérjük, ne feledkezzenek meg adójuk másik, egyházaknak felajánlható 1%-áról sem.
Bizalmukat és támogatásukat ezúton is köszönjük!

Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola, Mosonmagyaróvár

18529306-1-08