Diákolimpiai sikerek

Idén az őszi szezonban került megrendezésre a Diákolimpiai Mezei Futóverseny, melyen iskolánk diákjai is megmérették magukat. A Lajta-töltésen napsütéses, gyönyörű időben teljesíthették a korcsoportonként és nemenként különböző távokat (1,2 és 3 km között).

Versenyzőink szinte csupa ezüstérmet gyűjtöttek be:

II. korcsoportban Bacsó Kornél (3.b) 2.-ként ért célba. Ő szerezte meg iskolánk első ezüstérmét ezen a versenyen. Ugyanebben a korcsoportban a fiúcsapat is felállhatott a dobogó 2. fokára. Az ezüstérmes csapat tagjai: Bacsó Kornél (3.b), Pausits István (3.b), Volpe Giovanni (5.a) és Tukovics Tamás (3.b).

III. korcsoportban ugyan egyéni dobogós helyezést nem értünk el, de csapatunk ugyancsak 2. lett. Az ezüstérmes versenyzőink: Molnár Gergely (7.c), Paszicsnyuk Péter (5.b), Weimann Zsombor (5.a) és Péntek Zalán (6.a).

IV. korcsoportban Kálóczi Ádám (8.c) egyéniben bronzérmet szerzett. Ebben a korcsoportban a lányok is megmutatták magukat, mert a Peszleg Sára (8.b), Kaisz Kata (7.b), Kő Maja (7.b) és Pausits Eszter (7.c) összállítású csapat ugyancsak egy-egy ezüstéremmel térhetett haza.

Gratulálunk a versenyzőknek! További sikereket kívánunk!